Fashion Against AIDS


Nu har H&M lanserat sin kollektion FASHION AGAINS AIDS i butiker och på hemsidan! På bilden ovan ser ni exempel på kläder och smycken från kollektionen. Jag själv föll för bikinin!
Klicka HÄR för att komma till kollektionen.
Plaggen går åt som vatten, så ni får skynda om ni vill ha något.


Emmy Stud Belt - Gina Tricot


Dessa bälten har landat hos Gina. Vad tycker ni? Själv tycker jag att nitar har blivit för uttjatat, kan inte mode världen komma med något nytt?
Direktlänk: Röd,Svart,Gul
Pris: 99:-


Lace Collar Detail Top - Club L


Vad tycks om dessa topparna? Framsidan är av spets, alltså så ser man igenom, men baksidan är täckt av tyg. Jag tycker att kragen var cool till topparna.
Direktlänk: Svart,Vit
Pris: 199:-


Inspiration - Fashion

Rainbowgun on imgfavedestroy whαt destroys you!Rainbowgun on imgfavemartheborge - Jeg kan kontaktes på martheborge@hotmail.noLikes | TumblrRainbowgun on imgfavealternative, black and white, collant, fashion, girl - inspiring picture on Favim.comFotos - Google+


Heat EdP - Beyoncé

Beyoncé Heat EdPBeyoncé Heat EdP
Har någon av er testat Beyoncé's parfym? Själv har jag luktat på den, men aldrig köpt den. Och om jag minns rätt så gillade jag inte alls den. Doften var ganska illamående, för mig då. Men om ni är sugna att klicka hem den, så kan ni göra det!
Direktlänk: Heat
Pris: Från 255:-


Pumps - Tiamo

Yvette HB-3006 LackPumpsYvette HB-3006 LackPumps
Riktigt läckra skor. Älskar färgen!
Direktlänk: Pumps
Pris: 499:-


Shadow Black - Jeffrey Campbell


Vad tycker ni om denna nya modell från märket Jeffrey Campbell? Alla dessa nitar gör mig förvirrad, men dessa skor är så coola. Skulle locka all uppmärksamhet!
Direktlänk: Shadow Black
Pris: 2390:-


Beaded Body Chain - Gina Tricot

Body chain kommer nog att vara stort på sommaren tror jag, ett riktigt coolt kroppssmycke! Man kanske inte tar på sig den ute på stan men jag skulle kunna ta på mig det påtyp en middag.
(Bilden i mitten har inget med kedjorna att göra)
Direktlänk: Silver,Guld
Pris: 249:-

 


Twisted Angle - Nelly Trend


Snygga skor! Eller, vad tycker ni? Dom ser ut som Sam Edelman's skor Renzo. De kostar dock ca.900 kronor mer än dessa!
Direktlänk: Vit,Svart
Pris: 599:-


Nala Backpack - Friis & Company

   
Jag har nog aldrig gillat ryggsäckar, men denna tyckte jag var riktigt snygg. Kan nog bero på färgen, för färgen är väldigt fin och ovanlig.
Direktlänk: Backpack
Pris: 599:-


Coco Dress - Dry Lake


Jag ääälskar ryggen på denna klänning! Och klänningen i sin helhet! Passar perfekt till bruna ben på sommaren och vågigt hår tycker jag.
Direktlänk: Dress
Pris: 499:-


HR - Ed Hardy

     
Här är ett annt par Ed Hardy skor, dock mer liknande Converse. Jag måste medge att jag gillar dom, ganska coola är dom ändå haha.
Direktlänk: Vit,Rosa
Pris: 799:-


Mockastövletter - Halens

Mockastövlett
Detta är skor som man aldrig skulle tröttna på tror jag, då klacken är låg så man kan gå runt med dom en hel dag på stan eller en hel kväll ute! Och fula var dom ju inte, jag älskar dragkedjorna.
Direktlänk: Stövletter
Pris: 599:-


Tini Flag - Gina Tricot


Usa bikinin är väldigt omtalade just nu. Jag såg att Gina Tricot hade fått in denna variant ovan, jag själv gillar inte toppen men trosan kan jag tänka mig att köpa för att matcha med en annan usa-överdel.
Direktlänk: Topp, Trosa
Pris: 129:-, 99:-


Color Riche Nails - L'Oréal Paris

L'Oréal Paris - Color Riche NailsL'Oréal Paris - Color Riche NailsL'Oréal Paris - Color Riche NailsL'Oréal Paris - Color Riche NailsL'Oréal Paris - Color Riche NailsL'Oréal Paris - Color Riche Nails
Någon som har testat dessa nagellack från märket L'Oréal Paris? Jag gillar märket väldigt mycket, så jag undrar om nagellacken håller lika bra standrad som sminket? Ska nog ta och klicka hem några par och testa, kan återkomma med vad jag tycker!
(Finns i flera färger)
Direktlänk: Nagellack
Pris: 59:-


Kuvertväska - Åhlens


Jag vill bara tipsa om att Åhlens har så många snygga väskor och kuvertväskor, fast än att man inte tror det! Det finns dock inte många ute på hemsidan, men i butiken finns det fullt. Ta en titt där nästa gång ni behöver en ny väska vetja.
Denna kuvertväskan ovan såg jag fanns på hemsidan, den är as snygg i verkligheten. Och stor är den!
Direktlänk: Svart,Vit
Pris: 179:-


Nelly Trend


Jag dööör. Hur snyggt var inte jackan matchandes med shortsen?!! Jag bara måste inskaffa shortsen och jeansjackan!
Direktlänk: Unique Jacket, Unique Shorts 
Pris: 699:-, 499:-


Ms Jones - Stars By Jonas Hallberg


Detta är 3 stycken pumps som finns i Jonas Hallbergs kollektion. Jag gillar dom skarpt, då de är väldigt enkla och passar till allt. Klackhöjden ligger på 12 cm.
Direktlänk: Svart,Nude,Röd
Pris: 699:-


All Star Canvas Ox - Converse


Något som jag verkligen gillar är låga converse med färgglad färg, som dessa ovan till exempel. Ljusblåa, perfekta till de soliga dagarna! Det finns många fler färger..
Direktlänk: Converse
Pris: 699:-


Stars by Jonas Hallberg

Tillspetsat
Super stylisten Jonas Hallberg (känd från Top Model Sverige) har nu lanserat sin kollektion på Nelly.com!! Jag har hittat mycket fina och eleganta plagg, skor och väskor bland hans kollektion. Klicka hääär för att komma till kollektionen.
Ni kan även chatta med honom på Nellys hemsida fram till klockan 20.00 idag!

Power Jean Upper - Cheap Monday


Vad tycker ni om vida byxor? För mig har de aldrig riktigt fallit mig i smaken. Men, om de sitter som en smäck på baken så kan de bara riktigt snygga med ett par höga klackar! Tycker jag då.
Dessa ovan såg ganska bra ut, och billiga är dom.
Direktlänk: Jeans
Pris: 399:-


Annabel - Sugarfree Shoes


Det jag gillar med dessa skor är 'skärningen' vid sidan, jag tycker att sådant är riktigt snyggt på klackskor! Dessutom är färgerna så klara och fina.
Direktlänk: Blå,Korall
Pris: 399:-


Moonrise Strike - Ballerina Closet


I am in love säger jag bara, sedan kan skorna tala för sig själva ;)
Direktlänk: Ballerina
Pris: 549:-


Alexa Box Bag - Gina Tricot


Gaaalet snygga väskor! Detta är så min stil, jag älskar verkligen nitarna och döskallen.
Direktlänk: Vit,Svart
Pris: 249:-


Klänning - H&M

 
Snygg klänning! Finns i olika färger och är dessutom väldigt billig! Passar perfekt till en dag på stranden, blir ett köp för mig iallafall.
Direktlänk: Klänning
Pris: 99:-


Meja - Have2have

           
Två par boots, vad sägs? För mig faller dom inte riktigt i smaken, men ni kanske gillar dom!
Direktlänk: Beige,Blå
Pris: 598:-

Vill bara berätta att när jag skriver priset så menar jag på ett par/plagg.


Freebra


Detta är bandlösa BH:n som fäster på kroppen. De är perfekta för bla. klänningar med bar rygg. Men jag undrar om de håller hårt och är sköna? Har någon av er testat en? Jag ska nog ändå satsa på att beställa hem en till min bal!
Direktlänk: Strapless Bra Silicon
Pris: 299 :-/st


Johanna Dress - Three Little Words


Jag hittade denna snygga klänning på Nellys rea! Vad tycker ni? Jag gillar den väldigt mycket. Det är aldrig fel att ha en svart klänning haha.
Direktlänk: Johanna Dress
Pris: 149 :- på rea.
Kom ihåg att använda koden: FBSALE50 för att komma in på rean!


Skor - Ed Hardy


Vad tycker ni? Dessa skor skulle jag nog aldrig köpa. Har aldrig gillat märket Ed Hardy. Men däremot vet jag att många tjejer skulle lätt kunna köpa dessa!
Direktlänk: Ed Hardy
Pris: 899:-


Strappy Heel - Gojane.com


Jag är helt kär i den gröna skon!! Den är hur snygg som helst! Skorna med blå och röd klack är inte de snyggaste skorna jag har sett, men modellen gör att de ser bra ut iallafall haha. Och de är ju så billiga dessutom!
Direktlänk: Strappy Heel
Pris: 188 :-


Studentklänningar

Club L - Waist Trim One Shoulder DElise Ryan - Ponti Bodycon Chiffon CapSisters Point - Gazzi DressClub L - Ruched Detail Slinky DresTe Amo - Estella Trim Maxi DressElise Ryan - Twisted Mesh Jewel Neck D
Direktlänk: Vita klänningar


Jana - Nelly Shoes


Skor med låg klack är inget för mig, men bara för det behöver det inte betyda att de inte är snygga! Modellen på dessa skor är hur fin som helst, men vad är den där läderimitations ''biten'' där framme? Det gör dragkedjans och skons modell hur ful som hest tycker jag. Men någon av er kanske gilla den?
Direktlänk: Svart,Vit
Pris: 379:-


Palermo T-shirt - Mango


Några funderingar kring dessa T-shirt's? Jag gillar dom! Kan berätta att det är endast spets ''tyg'' där framme, medan det i ryggen är ett helt täckande material. Vilket gör att det ser ut som en heltäckande T-shirt på bilden.
Direktlänk: Gammelrosa,Natural
Pris: 299:-


Klackskor - H&M


Något som jag inte brukar köpa på H&M är skor. Men dessa snyggingar ovan kunde jag inte motstå att klicka hem, billiga var dem också! De kommer att passa pertfekt till min balklänning :)
Direktlänk: Skor
Pris: 399 :-


Nelly Midseason SALE


Nelly kommer att öppna deras Midseason Sale i helgen, men om ni anger koden: FBSALE50 så får ni tillgång till rean redan nu! De har fyllt på med en massa nya saker, bla. Forget Your Boyfriend skorna som varit så populära. Så skynda att shoppa innan den öppnar för resten av Sverige!!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL REAN.


Lucia - Have2have


Med en klack på 16 cm och nitar vid hälen så skulle man vara snyggast på stan! Dessa skor är inte för överdrivna och inte för enkla heller, vilket är positivt. Skulle även passa till det mesta!
Direktlänk: Lucia
Pris: 598:-

Ps. Håll utkik på bloggen imorgon klockan 10.00!


Smycken - Gina Tricot


Gina Tricot har fått in många nya smycken, bla. dessa ovan. Jag tycker att det finns så mycket fint, så kika in där vetja!
Direktlänk: Smycken


Millicent - Nelly Shoes


Bara jag som gillar dessa skor? Modellen är vanlig, men färgerna gör allt extra bra.
Direktlänk: Blå,Grön
Pris:349:-


One Shoulder Jumpsuit - Club L


Dessa jumpsuit's i spets fångade mina ögon på en gång. Färgerna är så fina och spets passar perfekt på sommaren!
Direktlänk: Creme,Rosa,Mint Grön
Pris:199:-


Caden - Nelly Shoes

     
Dessa skor är så fina och stilrena! Jag gillar även modellen framme på skon, lite sådär ovanligt. Dessa skor är exempel på skor som, jag tycker, kan passa till vad som helst.
Direktlänk: Caden
Pris: 399:-


Taupe/Beige


Vad tycker ni om dessa två skor som har landat hos Nelly? Jag gillar iallafall båda två väldigt mycket. Den till vänster är så fin med den hängande tofsen och den till höger ser väldigt skön ut!
Direktlänk: Cloud, Shoya
Pris:399 :- , 399 :-


Raya Dress - Forever Unique

         
Någon som ska på bal detta år? Då tänkte jag tipsa om denna klänning som jag föll för direkt! Jag tycker att det är en typisk ''bal klänning'', och är lagom enkela med små strasstenar och tyg i olika längder. Dessutom är den rosa ;).
Direktlänk: Raya Dress 
Pris:2295 :-


Iver - Nelly Shoes


Vad tycker ni om dessa klackskor? Jag gillar hur dom ser ut, allt som allt. Men när jag tittar noggrant så gillar jag inte modellen på skon alls. Tycker att de liknar, själva modellen med träklack osv., Nelly's populära skor Zhob.
Direktlänk: Vit,Tan
Pris:399 :-


Inspiration - Tattoos

Quotes and pictures which I like | Lucky OptimistMy Name Is SkrillexThings That Inspiremarissa.♥Tumblr

Rosie High Heel


I think I'm in love, eller vad säger ni? Så snygga och söta och perfekta! Vill ha dem!!
Men självklart ska den vara slut i lager i alla (!) storlekar. Men om ni vill så kan jag säga till när skon har kommit in på lager igen, kommentera bara detta inlägg!


Don't Go With The Flow - Top


Jag gillar denna top och den har ett klart budskap. Skulle klickat hem den om inte min storlek var slutsåld. Gillar ni tröjan så får ni vara snabba. Den har nämlingen sålts väldigt fort efter att storbloggaren Kenza har haft på sig den. Ni hittar toppen här, i storlekarna Medium och Large.
Enligt Kan Dee så kommer Small in i lager igen inom kort!

Cross Strap Platform


Vad tycker ni om dessa skor? Jag gillar dom faktiskt, inget som jag kommer att köpa, men jag gillar dom. Skor som liknar dessa brukar passa till det mesta, lixom dessa. Ca 407 :- kostar dom och finns här.
Obs. Hemsidan är inte svensk.


Striped Wedge


Här är ett par skor som jag hitta hos Gojane.com. Vad tycker ni? Själv faller dom mig inte i smaken. Men billiga är dom, ca. 197 :- kostar dom och ni hittar dom här.
Obs. Hemsidan är inte svensk.


All Star Ox


Jag tycker att dessa nya Converse är huuur gulliga som helst, särskilt den rosa! Funderar om jag ska klicka hem ett par... eftersom att dessa kostar 200 kronor mer än de 'vanliga', alltså 899 :-.
Vill ni ha ett par så kan ni välja mellan blå eller rosa.

Chelina


Klackskor från Friis & Company, vad säger ni? Jag gillar dom iallafall, mycket. Ni hittar dom här.

Anja Shorts


Dessa högmidjade shorts är så gulliga men samtidigt tuffa med knapparna (?) på sidorna. Det jag dock tycker är lite synd är att knapparna på de vita shortsen är vita, och inte som de andra. Men, men. Shortsen finns i färgerna som ni ser ovan; Blå, vit, röd, svart. Ett par kostar 249 :-.


Elly Coated Zip Jeans

            
Tänkte ta och tipsa om dessa ursnygga jeans, som är de skönaste jeansen jag har haft på mig! Ytan av jeansen är vaxad, och de ser lite sådär glansiga ut. Tack vare detta är priset 599 :- för ett par. Men de är så värda det!
Kan dock säga att de vita är väldigt genomskinliga, vilket resulterade i att jag köpte ett par svarta.
Ni hittar byxorna här.
Ps. Byxan har en lång dragkedja på sidan av benet.


Jacka


Jag gillar denna jacka, tack vare militär känslan. Den ser även ganska skön ut haha. Ska nog ta och kika på den nere i Bik Bok butiken. För som ni vet så har dem ingen webbshop. Men jackan i sig kostar 599 :-.


Sandal


Sandaler kan alltid vara sköna att ha och passar till det mesta. Dessa två sandaler hittade jag hos Nelly. Kanske tar och klickar hem den till höger, den sitter även fint på modellen! Sandalerna kostar 499 :-/st.


Foxy Shoe


Varför måste jag gilla dessa galet snygga skor från Jeffrey Campbell?? De skulle passa perfekt till sommaren! Som ni vid det här laget vet att jag, en ung tjej, inte har råd med ett par Jeffrey Campbell skor. Men bara för det skulle det komma in nya modeller! Blir så arg...
Aja, ska inte störa er hehe. Ni kan hitta skon här.


Handväska


Direktlänk: Rosa & Svart. Pris: 679:-


Klänning


Hur söt var inte denna klänning då? Åh, älskar färgen. Den går loss på 399 :- och finns här.


Omlottsandal


Stilren klacksko, eller vad tycker ni? 549 :- kostar den och finns här.
Klacken är inte högre än 12,5 cm.


Skor


Vad tycker ni om dessa sandaletter som jag hittade inne på H&M's webbshop? Jag tycker att de är förvirrande haha. Det känns som om att det är för mycket på gång på skon. Men ni kanske gillar den? 599 :- kostar den och finns här.

Rock Me Sweater


Ganska cool tröja, eller vad säger ni? Jag gillar att den endast har hål på ena armen. Vill ni ha den så får ni ta och klicka här , och betala 349 :-

Regal

                      
Detta är en snygg och elegant klocka, som passar till exakt alla outfit's. Själv har jag en sånn och jag bär den nästan varje dag. Om ni är sugna på en likadan, eller liknande,  så kan ni kika in i närmaste Ur&Penn butik eller klicka här

Zara


Jag föll för denna sko direkt, tack vare färgen! Så fin och ovanlig färg som passar till det mesta dessutom. Jag gillar också att skon är gjord av sammet. 498 :- kostar den och finns här.

Jannu Frill Top


Jag gillar denna tröja skarpt! Volangerna där framme är mycket fina och dragkedjan är pricket över i. Gillar ni den också? Då finner ni den här, för 180 :-.

Flora Top


Är det bara jag som tycker att dessa toppar är jätte söta,haha? Ni hittar dem, samt flera andra färger, här.

Shanice


Här snackar vi skor med en rejält hög platå och tjock klack. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar dem eller inte. Men de kan vara fina när solen sticker fram! För 399 :- kan ett par bli ditt, finns i färgerna beige, vit och svart.

Angel

               
Skinnvästar är nog det snyggaste som kommit ut i år tycker jag. Särskilt skinnvästar med dragkedjor och detaljer! Dessa två ovan är ett exempel, de kommer från märket Jofama och går loss på 1995 :-/st, och detta beror på att de är i äkta skinn. Men det finns också västar med ''falskt'' skinn, som brukar kosta ca 499 :-. Ni kan klicka runt på google om ni känner för en snygg men billig skinnväst!
Är ni dock sugna på skinnnvästen ovan så finner ni den i orange, röd och svart.

Cit


Jag vet inte vad det är med dessa skor, men jag bara totalt älskar dom! Jag hatar verkligen skor utan platå, men dessa ser bara bättre ut utan just en platå. Och hur fina var i färgerna? Åh, allt är perfekt.
Skorna har en 11 cm hög klack och kostar 349:-.  Ni finner skon i svart, blå och rosa.

Nattsett

         
Det är inte ofta jag bloggar om pyjamaser, jag tror nog till och med att detta är mitt första hehe. Men jag såg denna på H&M's hemsida och tycker att den är hur gullig som helst!
Ni hittar den här.

Färgglada armband


Enligt mig så finns det ingenting som är lika fint till sommaren som färgglada armband!! Jag äger flera stycken, bla. de till vänster på bilden, och de kan få en tråkig outfit att se helt annourlunda ut. Så satsa på färgglada armband till sommaren, det kommer jag!


Kim Studded Heel

       
Så snygga skor! Silvriga skor är percis som svarta, de passar till allt haha. Dessa klackar kostar 449 :- och jag tycker de är värda det. Är ni sugna på att klicka hem ett par så tryck här.  Skon finns i storlekarna 36-41.

Påskoutfit #3


           Elvira Top-Gina Tricot             Lizette Trousers-Gina Tricot              Satchell-Nelly Shoes

Easter Skirt

                                    
Vad anser ni om dessa sorts kjolar? Jag tycker att det är ganska snyggt och ser frächt ut med det genomskinliga tyget! En kjol kostar 299 :- och ni finner den i röd och svart.

Keyla Stud Jeans

                                      
Dessa snyggingar har landat på Gina Tricots hemsida. Hålet och nitarna gör det lilla extra som jag gillar. Man märker att Gina Tricot  satsar mycket på nitar detta år, men det är riktigt hett till sommaren!
Jeansen kostar 499 :- och ni hittar dem här.

Evita


Hur söt var inte denna klacksko?! Den fångade min uppmärksamhet på direkten. Vill så gärna ha den, men för en liten tjej som jag så vet jag att detta är inget jag går runt med en vanlig dag :(
Direktlänk: Evita - China Girl
Pris: 799 :-.

Rabatt på Nelly Shoes



Nu händer det igen! Klicka hääär för mer info om hur du blir medlem m.m.!

Sandal

 
Riktigt fräsha och snygga skor hittade jag inne hos Zara. Helt enkelt perfekt passande till sommaren med färg kombinationen. 799 :- kostar den och finns här.

Armband

                       Armband - Armband - Horsy silverArmband - Armband - Horsy rosso
Liknande armband ser ut att bli populärt till sommaren, just metall armband. Själv så har jag aldrig tyckt att det är dösnyggt, men ändå helt okej. Men dessa ovan som jag hittade hos Jrf för 129 :-/st gillar jag verkligen. Jag tycker att de ändå är lite mer annourlunda än de ''vanliga''. Är ni sugna på att klicka hem dom finns den silvriga här och den gulda här.
Det är självklart inte äkta silver och guld.

Leyla


Jag tycker att dessa skoletter är mycket fina, tack vare färgen! Och klacken för den delen. Kan nog även bero på att de är liknande Jeffrey Campbell's Lita skor, som jag totalt älskar.
Klacken är 13 cm och platån är 3 cm. Ni finner skon här.

Bikini



Jag gillar färgerna på denna bikini så mycket! Men däremot vet jag inte om överdelen är j*vligt ful eller riktigt snygg. Jag tycker att den måste hamna på en av dessa sidor då den är ovanlig, men frågan är, vilken?
Jag kan inte tänka mig bära den men den är däremot snygg att titta på hehe.
Bikini-bh:n kostar 149:- och Tangan kostar 99 :-.

Påskoutfit #2


                Slim Zip-Fiorelli                   Myra Mini Dress-Vero Moda    Forget Your Boyfriend-Nelly Trend

Kiara


Jag gillar denna sko skarpt! Modellen med den breda klacken kunde inte sitta bättre, och den vita färgen får min hjärna att säga, köp köp!! Haha, vi får se hur det går med det.
Direktlänk: Kiara, Nelly Shoes
Pris: 399 :-.

Virkade Shorts

          
Jag måste bara tipsa om dessa ursnygga virkade shortsen från H&M! Själv har jag beställt den vita, och storlekarna går väldigt snabbt så ni får skynda på att beställa nu om ni vill ha dem. Passar fint både till en vanlig sommardag och till stranden. Själv ska jag macha shortsen med ett slappt linne och sandaler!
Ni hittar den svarta här och den vita här, för 199 :-.

Clutch


Vilka snygga clutcher jag hittade på H&M's hemsida! Är helt förälskad i den i mitten, men självklart ska den vara slutsåld..jag har alltid otur.
Jaja, ni kan iallafall köpa de andra två om ni gillar dom. Den till vänster finns här & den till höger finns här.
Priset är endast 99 :-.


RSS 2.0